Skip to content

Over Dare 2 Jump

Twee broers, twee verschillende paden, maar één gezamelijke kracht: ”Ondernemen makkelijker maken”

Rik Beltz

Rik, een frisse HR Manager, heeft ervoor gekozen om zijn ondernemend leven te starten bij een snelgroeiende logistieke dienstverlener. Binnen dit bedrijf is hij in rap tempo doorontwikkeld tot eindverantwoordelijke voor een flinke HR afdeling, waarmee hij verantwoordelijk is geweest voor meer dan 2000 medewerkers.

Hij heeft hier veel obstakels overwonnen en zo’n beetje alles gezien wat je kan bedenken binnen de zakenwereld. Doordat hij verantwoordelijk is geweest voor het personele gedeelte tijdens overnames of het nieuw opzetten van organisaties, heeft hij door ervaring geleerd wat ondernemen met zich meebrengt en hiermee inmiddels een ervaren deskundige geworden.

1660813214683

Buiten zijn snelle loopbaan is Rik zich blijven verdiepen in het ondernemen. Hij heeft verschillende start-ups gedaan, blijft zich ontwikkelen door cursussen, leest graag boeken over persoonlijke en zakelijke groei en heeft als persoonlijk doel om mensen en bedrijven te verbinden.

Tim Beltz

Tim, al jaren ondernemend, heeft een kleurrijk werkverleden. Begonnen als ober groeide hij door naar floor manager en bedrijfsleider. Nadat hij afscheid had genomen van de horeca, lag zijn focus op functies binnen marketing & sales en heeft hij de stap gemaakt om zelf een eigen bedrijf te starten.

Hij besloot om ‘gewoon’ te beginnen en is de Dinner Train gaan exploiteren in 2019. Door vallen en opstaan heeft hij alle domeinen van het opzetten van een organisatie doorlopen. Hij snapt dus als geen ander de behoeftes bij het opzetten en opschalen van een eigen onderneming.

1553185273276

E-book: Ga jij de sprong wagen?

Dan helpen wij! In dit E-book vind je de belangrijkste punten om rekening te houden met de start van je bedrijf. Het is een gids die houvast geeft en waar je door middel van checklists stap voor stap jouw droom werkelijkheid kan maken.

Download direct het Gratis E-book

Deze bedrijven gingen je voor

Wij werken samen met jou om zinvolle digitale ervaringen te creëren voor jouw klanten, zodat jij je kan focussen op wat echt belangrijk is: de groei van jouw bedrijf. 

DinnerTrain
TrainEvents
DeSchaapjes
Boress
HelloOisterwijk
Fuego
MehariTour
KantoorUnit

Samen een kop koffie drinken?

Heb je interesse, vragen of opmerkingen? Of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Door onderstaand formulier in te vullen komt je e-mail bij ons terecht. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Facebook
Linkedin
Instagram