Skip to content

Wat kost het?

Dat hangt ervan af. We hebben een paar verschillende pakketten die wij je kunnen aanbieden, en ze hebben allemaal verschillende niveaus van ondersteuning en functies. 

Prijzen Website

Als je op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om jouw online bedrijf te starten, of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat een website voor je kan doen, dan zijn wij er om je te helpen!

€250,-

Website One-Page

Een one-page website
die je kan gebruiken als visitekaartje richting jouw potentiële klanten.

€1350,-

Website Multi-Page

Multi-page website inclusief logo en huisstijl, zodat jij klaar bent om de markt te benaderen! 

Op maat

Website op maat

Website met complexere aspecten. Denk hierbij aan webshop, online bestelsystemen etc.

Hét online visitekaartje van je bedrijf

Een website is een essentieel instrument voor elk bedrijf dat wil groeien. Het is de plek waar je je verhaal kunt vertellen, producten kunt verkopen en in contact kunt komen met klanten. 

Maar er is meer dan dat. Een website is een kans om de persoonlijkheid en waarden van jouw merk te laten zien, wat belangrijk is voor jouw klanten om te begrijpen wie je bent en waar je voor staat.

Nu vraag je je vast af: Wat kost het maken van een website? De kosten hangen af van wat voor soort website jij wil voor je bedrijf: heb je e-commerce mogelijkheden nodig? Wil je alleen online zichtbaar en te bereiken zijn? Wil je online producten verkopen? Of wil je alleen een blog?

Dit zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden voordat we kunnen beginnen met het bouwen van jouw site.

Als je bijvoorbeeld een website met één pagina wilt hebben, kost dat aanzienelijk minder dan wanneer je een complexere site wilt met meerdere pagina’s en functies. De prijs voor een one-page website kost bij Dare2Jump €250,-. 

Onze prijsstructuur is eenvoudig en duidelijk. Je hoef je geen zorgen te maken voor verborgen kosten of verrassingen. Mocht er toch iets onverwachts op het pad komen? Geen zorgen, wij zullen altijd eerst alles met je overleggen voordat wij in actie komen.

Wij bieden een gratis consultatie en offerte aan, dus als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Klaar voor een toffe website?

Nu is de tijd om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Wij zijn er om je te helpen. Vul het onderstaande formulier in en een van onze teamleden neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Facebook
Linkedin
Instagram